Struktureret marketingsmedhjælper 

 

med gode evner indenfor InDesign 

 

ARCTIKO A/S er en dynamisk virksomhed, hvor alle dage er forskellige og med masser af udfordringer.

Jobbeskrivelsen

ARCTIKO leder efter en engageret studentermedhjælper til vores marketing, der er struktureret og som har et godt kendskab til InDesign. Stillingen favner bredt, hvor der i starten vil være fokus på opbygning af tekniske dokumenter og efterfølgende være mulighed for at være med til at udvikle ARCTIKO's trykte og digitale  branding identitet.

Det er vigtigt for os,  at du trives med grafiske opgaver og har et flair for at koble godt grafisk arbejde med teknisk viden.

Vi lægger stor vægt i dialog og løbende sparring og det er vigtigt for os at du trives med opgaver som vil være definerede på forhånd af vores Marketingmanager. ARCTIKO er en meget teknisk branche, hvilket også betyder at du skal kunne holde dig indenfor nogle designmæssige regler, som er sat på forhånd, udover dette vil du få frihed til at bruge din kreative kompetencer.

Kvalifikationer: Du er enten selvlært eller igang med en relevant uddannelse som grafisk designer, multimediedesigner, markedsføringsøkonom eller lignende. Du skal være superbruger i Adobe CC pakken eller som minimum InDesign og Photoshop 

Arbejdstid: aftales nærmere, til en start kan det være et studiejob eller praktikplads med mulighed for fastansættelse. Arbejdsstart hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 13 juli. Vi indkalder løbende til samtale.

 

YEARS OF
CONSTANT
GROWTH

+

PASSIONATE
EMPLOYEES
WORLDWIDE

COUNTRIES IN
EXPORT
SCHEDULE

UPCOMING 
PRODUCTS
IN 2020

Copyright © Arctiko 2020 | All rights reserved.

Hi, my name is Casper Morsing

I’m ready to help you if you have any questions. Call me at +45 76105714 or e-mail sales@arctiko.com